Despre Proiect

UNIK PARK ALUNIS

Ansamblu rezidential Drobeta Turnu Severin

Primul ansamblu rezidential din Drobeta Turnu Severin, construit pe o suprafata de 2485 mp, din care suprafata spatii verzi 362 mp, suprafata alei pavate 572 mp, suprafata constructii 1002 mp, cu 4 cladiri cu regim de inaltime P+2E+Etaj retras, total de 48 de apartamente cu una, doua si trei camere, creare acces auto, amenajare parcari auto si imprejmuiri.

VEDETI APARTAMENTELE

ansamblu rezidential Drobeta Turnu Severin

Pasiune pentru frumos

UNIK PARK ALUNIS, proiect demarat din dorinta de a aduce ceva nou in oras, proiect bazat  pe principiile si valorile noastre, pe bunul gust, pasiunea pentru frumos, perfectiunea detaliilor, interesul de a satisface viitorii proprietari.Toate acestea pentru o atmosfera unitara in locuinta,senzatie de bine, senzatia de ,,acasa”, de  viata traita armonios intr-un loc atat de special si de uniK.

 

Vom crea locuinte vii pentru sufletele oamenilor

Ne implicam in totalitate, facand toate lucrurile importante, iar satisfactia ne-o vor da clientii/ proprietarii nostri multumiti.

Vom face locuinte in care nimic nu intra in contradictie, in spatiile acestora vom gasi intimitate atunci cand avem nevoie, sau vom primi oaspeti care la randul lor se vor simti confortabil.

CONTACTATI-NE

Unik Residence